Pre firmy

Sme jediné občianske združenie na Slovensku, ktoré sa venuje výhradne téme plytvania potravinami. Dávame praktické prednášky a workshopy, ktoré sú informatívne a interaktívne. Inými slovami – veľa sa dozviete a rozhodne sa pritom nebudete nudiť! Tiež podporíte dobrú vec, keďže časť získaných prostriedkov investujeme do boja proti potravinovému odpadu a hladu.

Okrem toho pravidelne zverejňujeme výzvy pre školy, vďaka čomu si nás môžete zavolať prednášať aj na tú vašu! 

PREDNÁŠKY

Sme jediné občianske združenie na Slovensku, ktoré sa venuje výhradne téme plytvania potravinami, poskytujeme informácie skutočne z prvej ruky. Na našich prednáškach sa nedozviete len zaujímavé fakty, ale aj množstvo tipov ako menej plytvať, znížiť svoju uhlíkovú stopu a stravovať sa zodpovednejšie nielen k planéte ale aj peňaženke.

 
WORKSHOPY

Prinášame vám taktiež praktické workshopy, počas ktorých si ukážeme, ako správne skladovať potraviny, aby nám vydržali čo najdlhšie čerstvé alebo sa naučíme fermentovať zeleninu. Vyrobíme si voskový obrúsok, ktorý si budete môcť urobiť kedykoľvek doma. V ponuke máme aj workshopy Zero Waste varenia s profesionálnymi kuchármi.

CATERING

Vychutnajte si spoločné pomalé Zero Waste raňajky, ktoré vám pripravíme podľa vašich požiadaviek. V ponuke máme sladké, slané, ovocné aj zeleninové jedlá vhodné aj ako občerstvenie pre väčšie mítingy alebo menšie konferencie. Naše cateringy sú pripravované s ohľadom na prírodu, sezónnosť a vaše intolerancie, preto sú prevažne vegánske.

Lektori

Zuzana
Madajová

Zuzana je výkonnou riaditeľkou OZ Free Food. Vymýšľa projekty, aktívne sa venuje legislatíve v oblasti darovania potravín a pravidelne prispieva článkami do nášho blogu. Jej expertíza je potravinový odpad a udržateľné potravinové systémy. So Zuzanou sa stretnete na prednáške alebo workshope skladovania či voskových obrúskov.

Michal
Filípek

Michal sa dostal k vareniu vďaka dobrovoľníctvu v rámci programu Erasmus. Zameriava sa na rastlinnú a udržateľnú kuchyňu. Okrem varenia v rôznych vzdelávacích projektoch a spolupráce s neziskovými organizáciami má za sebou aj pôsobenie vo vegánskych a vegetariánskych reštauráciách. Ako samouk sa snaží o popularizovanie jednoduchých receptov, ktoré zvládne navariť každý. U nás sa venuje workshopom varenia.

Lukáš
Bulko

Lukáš je náš projektový koordinátor pre projekt Bystro Gastro a Zjedáleň. Osvete a vzdelávaniu sa venoval už ako zástupca Fair Trade na Slovensku. Vo Free Foode šíri férové hodnoty a posolstvá ďalej v rámci našich prednášok o globálnom potravinovom systéme. 

Spoj príjemné s užitočným a búraj s nami stereotypy,
ktoré vedú k plytvaniu jedlom!

Recenzie

Ak Vás naša ponuka zaujala, kontaktujte nás:

    Nákupná taška