Zero Waste Brunch Vol. 2: 13. september 2020, Búdková 22
Vďaka vašim skvelým ohlasom sme sa rozhodli nedeľný brunch zopakovať v čarovnom prostredí záhrady Búdky 22. Zaujímavý program a skvelé jedlo v Zero Waste štýle, samozrejme, nesmeli chýbať. Účastníci si mohli vypočuť prednášku Petry Slezákovej zo Zero Waste Slovakia, ktorá predstavila svoje overené tipy a triky nielen na kuchyňu bez odpadu ale aj na udržateľný jedálniček. Porozprávali sme sa aj s Rasťom Sopkom zo spoločnosti Green Corp, ktorý nám prezradil, ako dá z kuchynského odpadu vyrobiť elektrina a teplo – Taktiež sa mu úspešne podarilo zbúrať zopár mýtov o bioplynových staniciach. Počas celého trvania podujatia boli návštevníkom k dispozícii naši dobrovoľníci, ktorí im pomohli otestovať si svoje vedomosti o potravinovom odpade.