Mladý Slovák bojuje proti plytvaniu vo veľkom štýle, po Zero Waste reštaurácii aj svojou novou knihou

Nový formát našej pravidelnej rubriky, v ktorej sa neformálne zhovárame s ľuďmi o ich úspešných počinoch v boji proti plytvaniu.

Vojtechova prvá kniha. Vydal si ju sám a nájdete v nej jeho príbeh, filozofiu, recepty a tipy ako variť bez odpadu.

Vojtech Végh je Zero Waste chef, ktorý založil prvú Zero Waste reštauráciu na svete, guru, ktorý šíri osvetu prostredníctvom svojho projektu Surplus Food Studio a najnovšie aj autor jeho novej knihy Surplus: Varenie bez odpadu (alebo Surplus: The Food Waste Guide for Chefs). O tom, čo má Vojtech nové, o jeho knihe, o koši, ale aj o tom, ako nám seklo video:

Náš prvý rozhovor s Vojtechom si môžete prečítať TU.

Toto video vzniklo vďaka tomu, že milujeme svoju prácu a chceme podporovať podobne zmýšľajúcich ľudí a organizácie aj tak, ž vám o nich dávame vedieť. Ak nás chceš podporiť v našej práci a aby sme ju mohli robiť aj naďalej a lepšie, spôsoby ako to urobiť nájdeš TU.