Blahoželáme! Ak si sa dopracoval/a až k tomuto článku, znamená to, že si skutočne pripravený/á spraviť Vianoce lepším sviatkom, tvoje sviatky budú pokojnejšie a jedlo ti nebude prerastať cez hlavu! A nám už neostáva nič iné, len ti popriať:
Podobné články
Ryby a morské plody trpia nadmerným výlovom, zatiaľ čo 40 % z nich končí v koši
Takmer polovica Európanov si doma dopraje rybu aspoň raz za týždeň, pričom ich spotreba neustále rastie. Ryby či morské plody sú čoraz obľúbenejším zdrojom proteínu aj pre Slovákov a Slovenky. V rokoch...
Ako vyzerá predaj potravín po dátume minimálnej trvanlivosti? Prieskum u najväčších supermarketov prekvapil aj nás.
Vysoké ceny potravín sú pre mnohých dôvodom začínať svoj nákup pri regáli so zlacnením tovarom. Iní chcú zase potraviny s končiacou spotrebou zachrániť pred vyhodením a bojovať tak proti plytvaniu. Kým predaj potravín...
Vianočný newsletter │ Deň 6: Čo so zvyškami, časť druhá
Čo robiť s prezretým ovocím, ako ho využiť na maximum a dať si žalúdok trochu do normálu? Pomôžu vám naše obľúbené recepty s ovocím.
Vianočný newsletter │ Deň 5: Čo so zvyškami, časť prvá
Dnes je 22.12. a ty už máš od nás všetky dobré tipy na to, ako sa tieto Vianoce uskromniť a nezahatiť si komoru či kuchyňu jedlom. Ak sa ti aj...
Vianočný newsletter │ Deň : 4 Rybacia či hríbová? So smotanou alebo bez? Kapor alebo rezne? – Každému nevyhovieš, preto nepodľahni emóciám a skús na Vianoce navariť v prvom rade s rozumom!
Čas, ktorý na Vianoce investuješ do varenia zbytočne veľkého množstva jedla, si mohol / mohla stráviť určite príjemnejšie a so svojimi blízkymi!
Vianočný newsletter │ Deň 2: Očista tak trochu inak alebo vianočné nákupy začínaj s čistým štítom!
Na rozdiel od koša, chladnička je bez debaty dominantou našich kuchýň a svätyňou pre naše pokrmy. Avšak, niekedy to v nej vie vyzerať až prekvapivo podobne smetnému košu. Kým pozornosť treba...